Syynpack - dunnage bags for damage prevention
Stuwzakken voor ladingzekering
Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering
Logo Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's conversion table
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's glossary
Lees meer over Cairgo's stuwzakken met het nieuwe SuperFlow systeem
Werking stuwzakken - Klik om te vergroten
Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

Vulsystemen


U kunt kiezen uit verschillende vulsystemen. Elk vulsysteem heeft zijn eigen unieke gebruiksfuncties. Op deze pagina worden de verschillende systemen uitgelegd en kunt u de product foto's en beschrijvingen bekijken.

CairgoBag vulsystemen

Welk vulsysteem u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de wensen van uw organisatie. Laat u hierover informeren door onze verkoop afdeling. Onze verkoopafdeling heeft zeer gedegen ervaring met verschillende toepassingsgebieden.

CairgoBag SuperFlow

Up

SuperFlow
Het herbruikbare ontwerp maakt het mogelijk om u het maximale rendement uit uw investering in lading zekering te halen, door dezelfde stuwzak meerdere malen te gebruiken. Het SuperFlow systeem is tevens een milieu vriendelijke keuze om uw lading vast te zetten, aangezien het materiaal voor 100% recyclebaar is.

Snel
De normale vultijd van 2 minuten kan worden terug gebracht naar ongeveer 38 seconden. Het SuperFlow vulpistool is uniek en maakt zowel gebruik van samengedrukte lucht als van omgevingslucht (Venturi effect), waardoor het niet eerder behaalde vulsnelheden bereikt.

Consequent
Door de gewenste luchtdruk in te stellen op het drukregel ventiel, heeft u een constante hoeveelheid luchttoevoer. Hierdoor heeft u nooit meer te maken met te hard of te zacht opgeblazen stuwzakken. Wanneer de gewenste luchtdruk in de zak is bereikt, stopt het SuperFlow pistool met het opblazen van de zak. De luchtstroom wordt op dat moment omgedraaid en de lucht wordt via de achterzijde van het pistool uit het pistool geblazen.


Herbruikbaar
Door het klepje in het ventiel in te drukken, kan de gebruiker de stuwzak makkelijk en snel herplaatsen of ontluchten en opbergen voor hergebruik.

Kosten Effectief
Het SuperFlow systeem kan meerdere malen gebruikt worden en de zak wordt twee maal sneller opgeblazen dan normaal, waardoor de kosten per gebruik en de arbeidskosten aanzienlijk worden verlaagd.

User manual Inflator tools

CairgoBag HeavyFill

Up

HeavyFill
Dit systeem is ontworpen voor het zwaardere werk. Het is ontwikkeld om voor langere periode gebruikt te kunnen worden. De HeavyFill is makkelijk in gebruik en biedt tevens de mogelijkheid om de stuwzak meerdere malen te gebruiken. Het HeavyFill systeem stelt de gebruiker in staat om de stuwzak snel en langzaam te ontluchten, langzaam om de stuwzak te herplaatsen en snel om de stukzak volledig leeg te laten lopen en op te bergen.

HeavyFill vulventiel met snelkoppeling
De HeavyFill ventiel adapter kan snel en op eenvoudige wijze worden bevestigd aan een basis vulpistool of aan een zwaarder type vulpistool. De HeavyFill ventiel adapter wordt gebruikt om een stuwzak met HeavyFill ventiel op te blazen met het HeavyFill vulsysteem.

User manual Inflator tools

CairgoBag FastFill

Up

FastFill
Dit systeem is ontwikkeld voor eenmalig te gebruiken stuwzakken ('one-way'). Het is niet mogelijk om de stuwzak te hergebruiken nadat deze opgeblazen en gebruikt is. Het FastFill systeem stelt de gebruiker in staat om de stuwzak zo snel mogelijk op te blazen en na gebruik op eenvoudige wijze weg te gooien. Het FastFill systeem is een goedkope oplossing voor een snel ontwikkelende bedrijven.

MouseTip ventiel adapter
De MouseTip ventiel adapter kan snel en op eenvoudige wijze worden bevestigd aan een basis vulpistool of een zwaarder type vulpistool. De MouseTip wordt gebruikt om een stuwzak met FastFill ventiel op te blazen met het FastFill vulsysteem.

User manual Inflator tools

Up