Syynpack - dunnage bags for damage prevention
Stuwzakken voor ladingzekering
Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering
Logo Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's conversion table
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's glossary
Lees meer over Cairgo's stuwzakken met het nieuwe SuperFlow systeem
Werking stuwzakken - Klik om te vergroten
Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

Stuwzakken


Cairgo - Stuwzakken voor ladingzekeringOnder het CairgoBag label en de hieraan verbonden specifieke voorschriften, worden onze pro- ducten geproduceerd in verschil- lende landen, zoals de Verenigde Staten, Mexico, Finland en Azië.

De stuwzakken zijn getest en goedgekeurd door de AAR (Association of American Railroads). Als u meer wil weten over deze certificering kunt u contact met ons opnemen.

Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over stuwzakken en de verschillende modellen en maten welke vermeld zijn op de 'model & sizes sheets':

CairgoBag modellen & maten

CairgoBag stuwzakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, sterktes en met verschillende vulsystemen. De standaard maten zijn:

Afmeting in cm:
60x120
90x90
90x120
90x165
90x180
120x180
120x210
120x240

Andere afmetingen zijn verkrijgbaar op verzoek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CairgoBag vulsystemen

Up

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringWelk vulsysteem u het beste kunt gebruiken, hangt af van de toepassing en van de wensen van de gebruiker. Bijvoorbeeld of u de stuwzak wilt hergebruiken of hoe snel de vultijd moet zijn. Dit hangt allemaal samen met uw keuze voor een vulsysteem.

Laat uzelf hierover adviseren door onze verkoop afdeling.

Lees meer...

CairgoBag materialen

Up

De materialen die Cairgo gebruikt om de zakken te produceren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Elk materiaal heeft zijn eigen specificaties.

Papier De papieren zakken worden gemaakt van een hoge kwaliteit vocht bestendig Kraft papier en hebben een polyethyleen (PE) binnenzak die de lucht vasthoudt.
Polywoven Polywoven is een nieuw materiaal dat toegepast wordt in de stuwzak industrie. Het is een sterk en duurzaam materiaal, dat water en weer bestendig is. Het materiaal biedt uitstekend weerstand tegen zware chemische omgevingen. Het materiaal is ideaal voor herbruikbare stuwzakken.

Papieren stuwzakken

Up

Papieren zakken zijn beschikbaar met verschillende vulsystemen, afwerkingen en in verschillende sterktes die ply's worden genoemd. De papieren zak bestaat uit drie basis onderdelen. Namelijk de buitenste laag van Kraft papier, de binnenzak van polyethyleen en het vulventiel. De papieren zakken zijn ideaal voor eenmalig gebruik, omdat ze gerecycled kunnen worden.

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringZodra de papieren buitenlaag gescheiden is van de poly- ethyleen binnenzak, kunnen beide materialen gerecycled worden en hoeft alleen het vulventiel weggegooid te worden.

Ply's (lagen)

Up

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringDe papieren zakken zijn verkrijgbaar in verschil- lende sterktes. De sterkte hangt af van het aantal lagen papier, ook wel 'ply's' genoemd, om de binnen zak. Des te meer lagen papier des te sterker is de stuwzak. Elke ply heeft een maximale druk, welke wordt aangegeven in PSI.

Afwerking

Up

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering

De afwerking geeft aan op welke manier de stuwzak is afgesloten aan de boven en onderkant. De papieren zakken hebben verschillende afwerkingen zoals u hiernaast kunt zien.

Polywoven stuwzakken

Up

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringPolywoven is een tamelijk nieuw materiaal in de stuwzak industrie. Het is een sterk en duurzaam materiaal, dat water en weer bestendig is en dus ideaal voor herbruikbare stuwzakken. De Polywoven stuwzakken zijn beschikbaar met verschillende vulventielen maar hebben allemaal dezelfde afwerking, namelijk; 'sewn end (SE)' wat een vast gestikt einde betekent.

Level (sterkte)

Up

De Polywoven stuwzakken zijn tevens beschikbaar in diverse sterktes die ook wel 'levels' genoemd worden. De sterkte is afhankelijk van het aantal gram materiaal per vierkant meter.

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering

Afwerking

Up

Zoals aangeven in de bovenstaande tekst, zijn de polywoven stuwzakken alleen beschikbaar met vast gestikt einde afwerking (SE).

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering

Maten en tussenruimte

Up

Dit is een indicatie van maten in ons assortiment. Voor meer informatie over beschikbare maten, neem dan contact met ons op: info@synpack.nl.

Beschikbare maten

Breedte maat60-150 cm
Lengte maat 90-300 cm
Max. tussenruimte5 tot 45 cm
afhankelijk van de maat
van de stuwzak

CairgoBag speciale typen

Up

Cairgo heeft tevens een aantal speciale stuwzakken voor specifieke toepassingen.

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringAR abrasion resistant
Deze stuwzakken zijn geproduceerd met Kraft linear karton. Hierdoor kunnen de stuwzakken gemakkelijk tussen smalle tussenruimten worden geschoven. De stuwzakken blijven letterlijk recht op staan in de tussenruimte, wat het plaatsen en opblazen makkelijker maakt. Tevens blijven de stuwzakken door gebruik van dit materiaal sterker en beter intact.

Up