Syynpack - dunnage bags for damage prevention
Stuwzakken voor ladingzekering
Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering
Logo Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's conversion table
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's glossary
Lees meer over Cairgo's stuwzakken met het nieuwe SuperFlow systeem
Werking stuwzakken - Klik om te vergroten
Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

Over Synpack


Synpack is één van de exclusieve dealer van CairgoBag dunnage bags. We zijn gevestigd in Eindhoven in Nederland van waaruit wij in staat zijn om diverse landen in Europa en daarbuiten te leveren. Voor andere dealers in Europa kunt u kijken op de CairgoBag site.

CairgoBag is het officiële label van Cairgo dunnage bags. Cairgo is een bedrijf gespecialiseerd in stuwzakken voor ladingzekering en schade preventie.Voor meer dan 20 jaar heeft CairgoBag geïnvesteerd in onderzoeken en kennis op het gebied van stuwzakken. In hun eigen test laboratorium worden continue testen gedaan, waarvan de resultaten opnieuw worden toegepast op het productie proces. Hierdoor zijn ze in staat om een kwalitatief hoog product in de markt te zetten.

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringOptistow is een software programma, dat ontwikkeld is en gemanaged wordt door Cairgo waardoor alle dealers capabel zijn om een efficiënt en optimaal laadplan te presenteren aan al hun klanten. Op aanvraag is Synpack in staat om u te voorzien van een laadplan speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf.

Een passende oplossing

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering

Op alle fronten betreffende stuwzakken kunnen wij u voorzien van een passende oplossing in papieren-, polywoven-, 'one-way' en herbruikbare stuwzakken om aan de vraag van elk bedrijf te kunnen voldoen.