Syynpack - dunnage bags for damage prevention
Stuwzakken voor ladingzekering
Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering
Logo Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's conversion table
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's glossary
Lees meer over Cairgo's stuwzakken met het nieuwe SuperFlow systeem
Werking stuwzakken - Klik om te vergroten
Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

OptiStow


Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

Optistow is een expert systeem dat advies en aanbevelingen geeft op het gebied van veilige ladingplanning en zekering met stuwzakken.

Het is een software programma dat ontwikkeld is en beheerd wordt door Cairgo. Met behulp van deze software zijn alle Cairgo dealers in staat u een efficiënt en optimaal advies te geven op het gebied van laden en ladingzekering met stuwzakken (in de vorm van een laadplan).

Het systeem geeft aan waar en hoe u de stuwzakken tussen de lading moet plaatsen en tevens welke maat stuwzak het beste van toepassing is voor uw situatie. Het systeem houdt tevens rekening met de diverse laadvoorschriften die verschillen per land.

Het programma biedt tevens de mogelijkheid om een 3-dimensionale afbeelding te maken van het laad- plan, zodat de gegeven informatie op juiste wijze geïnterpreteerd kan worden.

Het Optistow® programma is ontwikkeld voor Cairgo's dealers en is niet beschikbaar voor klanten. De informatie wordt voor elke klant gepersonaliseerd opgeslagen en is op aanvraag verkrijgbaar.

Download the questionnaire

Hier kunt u de Cairgo vragenlijst downloaden voor een persoonlijk laadplan. De ingevulde vragenlijst kunt sturen naar: info@synpack.nl.

Get Acrobat Reader